fredag den 6. november 2015

Og der er Engle overalt !

Så er det ene læs Nisser efter det andet kørt fra lagret til affären, og det begynder at ligne en rigtig Jul på Ulfshed, alt står i julens tegn, jeg måtte dog op tidligt idag og dreje 120 små skåle som gerne skal nå og tørre til søndag hvor vi igen vender snuden hjem til værkstedet i Hedeboryde.
I går eftermiddag kom "Gränslös" - 4 damer som har en fælles passion for at være kreative, de maler og former i ler, og der findes mange fine værker ude i Galleriet.Nu  er det spændende om vi kan få solgt en pæn del af det inden jul.
Med alle De varer på hylderne er det lige før vi skulle hedde "Lille Gekås",og vis der så bare kom 1% af de kunder som kommer i "Store Gekås" ,ja så skal vi nok få udsolgt ,og det kunne åbne muligheden for en januar på Gran Canaria, for det er jo belønningen hvis vi får helt udsolgt !
Lørdag kl. 10 åbner vi årets Julmarknad her på Ulfshed , og fra nu af og til Jul har vi åbent her i butikken i sverige fra torsdag til søndag, og det betyder jo at vi kun er på Værkstedet i Hedeboryde man-onsdag, så hvis man vil have personlig service må man lave en aftale,evt. på tlf 20499095.
Som I måske kan forstå bliver hverdagen en blanding af svensk og dansk, idet vi altså skal til at flytte os 2 gange om ugen frem og tilbage mellem sverige og Danmark ,en tur på 350 km hver vej, men det er jo 10 år vi gør det, så intet nyt i det,men det vil naturligvis afspejle denne blogs indlæg , jeg skal dog forsøge at skrive i et forståeligt dansk, og ikke det svanske som bliver sproget de næste par måneder.


Julbonard er en gammel svensk  tradition


Og der er Engle overalt
Man føler sig næsten selv som en engel

I Galleriet findes en meget fin udstilling
opsat af "Gränslös" , en gruppe af damer som
har den fælles passion -at arbejde i både
Ler og Maleri. Der er mange fine værker,også til en overkommelig pris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar