tirsdag den 3. november 2015

Dejligt når ens hårde tidsplan lykkes !

Så er en ny måned startet -igen fristes man til at tænke , mandagen gik hurtigt med ovntømning og pakning af bil ,totalt læsset afgik vw databasen kl 13 mod Islandsbrygge hvor vi skulle aflevere 500 spøgelser til Anders Arhøj ,så handelscentret i Halmstad,for tilslut at spise Laks i Falkenberg til aften.
Ulfshed nåede vi så kl. 19 og efter lidt udpakning og en god kop kaffe var der kolde dyner.
Nu her tirsdag står den så på udpakning af Databasen, prismærkning af hundredevis af Nisser ,begyndende opsætning og dekorering,- allerede onsdag efter middag kommer Kunstner gruppen "Gränslös" og sætter deres udstilling op, det bliver rigtig spændende og se hvad De har at byde på.
Vi åbner planlagt årets Julmarknad kl. 10  lørdag d. 7 nov. og har fernisering i Galleriet kl 11,så vi har lige 3-4 dage at gøre alt klart , vi skal også i skoven efter 3-4 julegraner som skal ind og stå,bla. i Entreen.
Og så skal der naturligvis hygges, idag lander Connie & Johnny ,og de er sædvanen tro en stor hjælp med opsætning og klargøring, ikke mindst udenfor.Herlige billeder af torsdagen store fade , som kom ud af ovnen mandag morgen, og nu står i Butikken  på Ulfshed, faktisk lidt af en bedrift at dreje 10 kilos fade torsdag ,og have dem ude af ovnen mandag.Dejligt når ens tiltider hårde tidsplaner lykkes, nu skal De bare sælges !Ingen kommentarer:

Send en kommentar