torsdag den 26. november 2015

En byge af sorte fugle haglede ind over "Det gamle Keramikværksted"

De første Søpapegøjer står klar til tørring og glasering.  
Onsdag d. 25 november vil for altid stå printet i hukommelsen som den dag hvor det mest uforklarlige er hændt på "Det Gamle keramikværksted"i Hedeboryde. Efter en weekend med pludseligt snefald i ret så store mængder,kunne ikke meget overraske , men da det onsdag eftermiddag som lavtgående sorte missiler pludselig haglede med en byge af sorte uidentificerede fugle ind over Det  Gamle Keramikværksted i Hedeboryde, ja da stod det klart at en ny tid er over os,og alle som har en GPS ved at fejl enten i format eller kordinat kan føre hvem som helst hvor som helst.


Derfor er næste års keramiske dyr på mærkværdigvis gået hen og blevet en Søpapegøje.
En flok Søpapegøjer med fejl i kordinaterne nødlandede nemlig på keramikværkstedet onsdag eftermiddag,og da de så hvordan alle de andre keramiske dyr havde det ville de øjeblikkeligt registreres og indlemmes i dette univers af fantasi og godt håndværk.
Deres egen forklaring om deres noget turbulente entre' var imidelertid noget af en spiongyser, men den må følge senere,først skal de en tur i ovnen og gøres klar inden den store præsentation ved julestuen Lørdag d. 5 og søndag d. 6. december.Vi håber rigtig mange vil kikke forbi og smage på den svenske Glögg ,og hilse på Søpapegøjerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar