tirsdag den 17. november 2015

Tumlingerne indtager julemarked på Kgs.Nytorv

Så det blevet Tirsdag d. 17 nov. halvdelen af måneden er allerede gået ,og nu begynder det for alvor at gå stærkt,når jeg tænker på alt det der skal nåes de næste 14 dage kan man godt få hjertebanken,
jeg læste på internettet at det er 70 % afstressende at holde om et par kvindebryster i 30 sekunder, så jeg må se om jeg kan finde sådan et par at lindre med.
Idag blev der glaseret 450 Tumlinger,ovnen sat og tændt ,jeg forventer 1280 gr ved midnats tid,og så skulle den være klar til at tømme imorgen middag.
Tumlingerne er allerede blevet registreret og kan derfor flytte direkte ind i små juleboder henholdsvis på kgs.Nytorv i København, hvor man for første gang laver Julemarked som man kender det  fra andre europæiske hovedstæder, det er indretnings firmaet Mokala som har boden.
Danish Art  & Design i Tivoli vil stå for tag over hovedet for den gruppe af Tumlinger som har efterspurgt leben og højt humør,og Tumlingerne som ønskede det frie liv på landet er blevet afsat til en gårdbutik nede ved Næsbystrand,og skulle der være stadig være Tumlinger som efter onsdag eftermiddag stadig ikke har tag over hovedet har Kantarel og Troldsvampe lovet at rykke sammen i "Det Gamle Keramikværksted" i Hedeboryde, så der bliver plads på hylderne -priserne vil være overkommelige ,idet man håber at have  alle Tumlinger integreret i den danske julehygge inden d. 24 december. Det Gamle Keramikværksted afholder stor støtte Julestue lørdag d. 5 og søndag d. 6 december, her vil der naturligvis være masser af Tumlinger som byder på svensk glögg og pepparkakar.

Eftermiddagen strakte til at få drejet de sidste tekrus inden jul, 150 stk blev det til ,de nyder godt af den gode varme på værkstedet i nat ,og kan drejes af og hankes imorgen formiddag, og så vender vi tilbage til Sverige sidst på dagen imorgen, vi skal for første gang i 10 år huske vores Pas hvis vi vil ind i Sverige,de sender os vel hjem hvis vi da ikke lader os registrere, og så ender vi måske i teltlejr Vordingborg,og det har vi ikke tid til, da der er fuldt hus på Ulfshed B&B i weekenden.Ingen kommentarer:

Send en kommentar