mandag den 9. november 2015

Flygtninge i hele europa, i Danmark forlanger man pas for at man må betale sine regninger !

Så er det blevet mandag morgen ,vi er tilbage i Hedeboryde efter en hel uge i det svenske. Vi havde en god søndag ,med mange besøgende, især om eftermiddagen var der søgning i kaffestugan,Bernt ,
vores gode granna var og hjalp til med diskmaskinen.
En hel uges post har så hobbet sig op , og man tager sig til hovedet, kontoudskrifter fra sparekassen sjælland på papir , nu har jeg i 2 år prøvet at få stoppet disse ,og bliver den ene gang efter den anden forsikret om at nu er det slut, jeg bliver år efter år trukket ind til forhør om økonomi og budget, men at stoppe deres egne kontoudskrifter ,-nej det formår De ikke,jeg betaler jo også 12,50-kr for dem hver måned,så det er vel fløden i kaffen.
Og irritationen over den åbnede post stoppede ikke der , nej som forsikrings kunde i Nykredit skal man nu dokumentere at man er den man er ,og De forlanger kopi af Pas og kørekort for at man kan få lov at betale sine regninger,og garanti for at de penge man betaler med ikke kommer fra terror og prostitution,
De skulle lige vide hvor hårdt man skal arbejde som Pottemager for at få råd til deres dyre forsikringer,-ja engang imellem får man helt lyst til at blive terrorist, eller forlange alle Nykredits bosser serveret på et sølvfad med passene om halsen og kørekortene i hånden,( Vi ser vel Broen)- Som kunder må vi vel være sikre  på hvem det er der varetager opgaverne for os.
Nå ikke flere sure opstød ,-morgenen sluttede med en Telia sælger som kunne sælge mig dobbelt bredbånd til den halve pris, ak ja ,men hvor længe har man så ikke betalt for meget  ?
Dagen står iøvrigt på opdrejning af 100 drikke bægre til Kasper Würtz, og han kommer såmen heller ikke før imorgen og henter dem, så det bliver spændende om jeg kan nå og få tørret dem så meget at han kan få dem med .
Dagen er gået ,og det blev til 170 drikkebægre, ovnen er sat og oppe på 400 gr. ,så det bliver en hektisk nat / morgen med slukning af ovn og afdrejning og tørring af  drikkebægre,- så kan det heller ikke gå stærkere, håber det lykkes !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar