tirsdag den 24. november 2015

Så er årets Dyr på drejeskiven !

Så er endnu en Juleweekend overstået på Ulfshed ,masser af mennesker både i hovedhuset og i udstilling og Cafe. Fredag til Søndag havde vi 10 rigtig hyggelige gode venner boende ,og i Butik og Kaffestuga var vi velbesøgte , samtaleemner manglede jo ikke , idet både international terror ,og vejrgudernes luner var til heftig debat hele weekenden, skønt var det dog at ende i Hedeboryde søndag aften uden at skulle have den store sneskovl frem.
Nu er mandagen allerede svunden hen , jeg fik påbegyndt en stor ordre til Würtz på 1000 skåle og fade som jeg har lovet klar til levering 21.Dec. 110 st. fade blev drejet op.
 Men udover at vi nu skal til at forberede årets julestue d.5 og 6. dec , ja så er det også tid til at påbegynde kreation af næste års keramiske dyr , hele somren har det ligget i baghovedet ,og mange  sjove ideer har rumlet i hovedet på den gamle Pottemager , i forvejen er der jo 25 forskellige dyr værkstedets produktion ,så det at finde på mulige dyr som både har en god historie, men også lader sig dreje og forme ud fra skivens platform ,ja det bliver bestemt ikke lettere med tiden.
International storpolitik har jo også ramt " Det Gamle Keramikværksted" Vi har jo senest set hvordan de nye små tumlinger er blevet kastet over grænsen mellem Danmark og Sverige ,og forleden blev der set en flok af meget mærkelige fugle i luften over Hedeboryde, nærmest som små sorte misiler for de frem og tilbage over værkstedet, i første omgang troede vi de ville søge ly og beskyttelse for det voldsomme uvejr som var over os, men senere viste det sig faktisk at det var en hel anden
 spionagtig historie som lå bag , fakta er derfor at netop denne fugl har indtaget pladsen på drejeskiven ,og forsøgt foreviget i stentøj, for da den først fik næbbet på gled  ja så var det faktisk en rigtig interessant historie den havde at fortælle, for spændende til ikke at blive fortalt.
Tirsdag vil derfor skulle bruges til at kreere denne nye model og prøve at finde look og sjove udtryk som kendetegner netop denne fugl, resultatet vil senere blive vist her på bloggen.

En weekend med masser af hygge på Ulfshed
Man skal virkelig tænke sig om inden man beslutter sig for årets Dyr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar