torsdag den 12. november 2015

For os er Broen en Saga vi ser 2 gange om ugen !

Broen er for de fleste mennesker en krimi man ser på TV søndag aften, men for Annegrete og jeg er det jo noget man fysisk krydser flere gange om ugen ,i det vi nu allerede er i Sverige igen.
Engang imellem synes vi faktisk vi er som en del af den serie, vi undgår jo ikke at hilse på Saga og med skuespillere når vi checker over Öresund ,men det gør det jo ikke mindre spændende fordi vi måske har set et eller andet afslørende når vi passerer,nogle mener også at de har set os, men vi er da ikke blevet indkaldt til forhør endnu.
Vi afgik fra Hedeboryde kl 12 onsdag ,så en tur i tivoli med lidt varer ,der var som altid travlhed med opbygning af årets Jul, men de åbner først fredag ,så der skal nok blive flot. 
Så en tur over IslandsBrygge med  200 kg ler til Anders Arhøj, en fejllevering fra Benny Langeland som vi havde lovet at hjælpe med , altid godt at kunne hjælpe kollegaer, Kasper Würtz ringede  fra Hatting og fortalte at de 640 skåle og bægre var kommet godt i hus ,og allerede ved og blive glaseret, samtidig bestilte han samme portion igen , så vi kommer nok til at rykke Julen en måneds tid for at nå det hele.
Kl 18 var vi på Ulfshed, der blev fyret op og vi satte os og lyttede til vores nye lydbog "Blå stjerne"
den 5 i rækken af Brobyggerne.Jeg sad og syslede med små nisser, Annegrete strikkede julesokker,og sådan gik onsdag d.11 nov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar