lørdag den 5. december 2015

Så er De første levende billeder kommet af vores nye Søpapegøje !

Så er det op over,I dag Lørd. d 5. dec kl 10 åbner årets Julestue i "Det Gamle Keramikværksted " i Hedeboryde, efter Stormen Gorm og Helga the Hell håber vi nu på lidt fredeligere vejr i weekenden. Hele vores gamle værksted er fyldt med Trolde og Tumlinger som bare glæder sig til at se folk komme stimlende ind af døren, duften af glögg og nyskovet gran er umiskendelig som når Julen nu endelig er nået Hedeboryde. Som I alle gode eventyr synes jeg nu også at have gået så grueligt meget grumt igennem ,time lange telefon køer hos Telia kan jo i yderste konsekvens tage livet af en middelaldrene Pottemager,midt i oktober lovede De mobilt bredbånd i løbet af en uge ,-nu er der gået 1 1/2 måned og de har stadig ikke fået taget sig sammen til at få afsendt routeren, Hvis vi andre arbejdede i samme sendrægtige tempo ville keramik skulle bestilles i en generation ,og afhentes af efterkommere i næste generation, og det værste er jo at vi finder os i det, jeg får nu nok afløb for frustrationerne ved at sende dem en faktura for 2 timers tabt arbejdsfortjeneste,-kan lige høre dem spørge hvad det skal betyde ,ak ja det er en tosset ny verden vi lever i ,hvorfor kan folk ikke bare handle med kontanter som i gamle dage,der behøvede vi ikke al den teknik for at modtage penge.
I butikken findes nu også mobile pay og swipp , ganske smart så længe der er mobildækning,og ellers må folk overføre direkte til banken ,det er jo næsten blevet kriminelt at gå med kontanter.

Glöggen er blandet (det har nogle søde svenskere gjort) og ovnen med Søpapegøjerne er på nedkøling
så I skal bare kikke ud i vores gamle værksted og få lidt rigtig Julehygge, og hilse på vores nye keramiske Dyr- Søpapegøjen.
Så er de første levende billeder kommet af vores nye Søpapegøje, herligt at se som De sprudler af velvære over endelig at være integreret på "Det Gamle Keramikværksted".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar