mandag den 25. april 2016

Så er det i dag vi igen bliver Svenskere !

Efter 4 måneder i Danmark med masser af ordre på Værkstedet er der nu allerede gået 4 måneder og vi skal åbne vores gamle Kaffestue ovre i Östra Frölunda på Lørdag d. 30 april.
Bilen er pakket til bristepunktet med nydesignet stentøj, Helle Vejsnæs har malet til en udstilling i vores lille Galleri, og de sidste små huller er fyldt ud med alt det, vi tror vi ikke kan undvære, når vi nu skal blive derovre i hele 2 lange uger. Men alt  i alt har vi som sædvanlig en indre begejstring og uro over nu igen at skulle vove os derud, hvor man næsten kun kommer, hvis man er tvunget til det ,-nemlig at begå sig i et andet Land med et andet sprog og en anden kultur, og så gerne vil gøre det så godt, at vi kan føle os velkomne og trygge i den hverdag, som nu følger de næste 8 måneder fra torsdag- søndag. Det er jo derfor, det må være så svært for alle de stakkels mennesker, som er tvunget til at opholde sig andre steder end netop i deres eget land, hvor de kan føle sig absolut trygge.
Vi har dog muligheden for at vende hjem hver uge, hvis vi har lyst og det har vi virkelig ,-
"Ude godt men hjemme Bedst".  En rigtig God og oplevelsesrig sommer ligger foran os i vores dejlige naboland Sverige - Hey here we come- Sweden !
     
            Vi åbner Ulfshed kaffestue på Lørdag d. 30 april kl.10.00

Ingen kommentarer:

Send en kommentar