mandag den 26. oktober 2015

Stor konference på Keramikværkstedet !

Så er hundredevis af Engle , Spøgelser og " Burka Modern" figurer samlet på det gamle Keramikværksted i Hedeboryde for at finde fælles fodslag i hvordan De forholder sig til den snarlige forventelige indvandring af millioner af billige gips og papfigurer fra den kinesiske juleindustri.
Man har på havet fra øst observeret utalige kontainere fyldt med diverse Nisser og julemænd ,alle vil de blive budt velkommen af købestærke vesterlændinge som er parate til at integrere dem i december måneds store julefest.

På forhånd har spøgelserne meddelt at de afholder sig fra at have en mening ,deres storhedstid er jo allerede nu her Fredag d. 30 og Lørdag d. 31 okt. Hvor Det Gamle Keramikværksted fra kl 16- 20 byder på aften åbent med masser af levende lys og rigtig hyggeligt Gys i form af spøgelser og hekse.

Englene mener selv at De er så nye på markedet at De prøver at tage konkurencen op,  De tror dog at en moderat pris er det bedste våben -netop i Decembers mørke. 

"Burka Modern" har ikke ytret sig, men vi afventer naturligvis om der i løbet af konferencen skulle komme meninger fra den front,og ønsker bare  God konference!


Spøgelser ,Engle og "Burka Modern" filmet inden selve konferencen.
Så var der Engle og " Burka modern" til konference  om livet på  keramikværkstedet.
Som Mings nedgravede soldater, side om side var  Englene i flertal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar